Login/Registracija

SVI DETALJI PROMOCIJE ALBUMA Nadice Ademov: Roditelji pucaju od ponosa, ESTRADA SLAVILA DO JUTRA (VIDEO)

Nakon 10 godina uspešne karijere, Nadica Ademov, na veliku radost publike objavila je svoj album prvenac pod nazivom „Šapat vetrova“.


Veliki broj kolega, prijatelja i pripadnika sedme sile okupilo se u elitnom prestoničkom restoranu gde j eodržana gala promocija, a najsrećniji su bili članovi njene porodice.

– Najponosniji sam tata u ovom momentu– rekao je  Nadicin otac, sa čim se složila i njena majka koja je jedva dočekala ovaj veliki dan.


Za ovaj projekat angažovala je veliki broj saradnika, a jedan od njih je i hitmejker Milan Miletić koji potpisuje čak tri numere na ovom albumu.

– Uvek volim da se album zove po mojoj pesmi, nije skromno, ali je istinito. Pored „Šapat vetrova“, radio sam i „Nemam snage da preživim“ i „Hladna kao stena“ i jako sam srećan i ponosan– rekao je Milan za naš portal.


Pevačica je dočekana uz gromoglasan apalauz prisutnih kako bi predstavila 12 novih pesama i spotova, a već na samom  početku su je savladale emocije i krenule su suze radosnice.

Tokom celog događaja, Nadica nije mogla da sakrije uzbuđenje, a ovom prilikom otkrila je i koje numere su njeni favoriti.

– Ovaj dan je za mene jedan od najdražih, 10 godina sam čekala na ovo, bilo je vreme za ovo, moja publika je zaslužila i mnogo sam srećna. Izdvojila bih „Šapat vetrova“, „Ceh ljubavi“ i „Sila ljubavi“-  rekla ona.


Nakon zvaničnog dela, upriličeno je slavlje za najbliže, a nakon što je svojojm pesmom „Šapat vetrova“ poželela svima dobrodošlicu, svi su uživali u atmosferi za pamćenje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić