Login/Registracija

SVI DETALJI GRAND ŽURKE! Živojinovići i Popovići priredili NOĆ ZA PAMĆENJE, Brena na IVICI SUZA (VIDEO)

Kao i na kraju svake televizijske sezone, porodice Živojinović i Popović sinoć su priredile  veče za pamćenje svim zaposlenima u okviru Grand produkcije u jednom prestoničkom restoranu.

Nakon 23 godine postojanja najveće produkcijske kuće u regionu, Lepa Brena se pred našim kamerama prisetila svih lepih trenutaka provedenih na čelu ove kuće ali i padova iz kojih su svi izlazili još jači.

– Saša, Boba i ja smo prolazili kroz svakakve teške momente, nekakve uspone i padove, kada želite da postavite kompaniju koja može da ima budućnost i prosperitet a kada vas ometa ekonomsko-politička situacija. Posle toliko godina, naš moto je uvek je bio da radimo svi za jednoj i jedan za sve– počela je priču Brena.

Ona je dodala da je zahvalna što su zajednički uspeli da stvore nešto što je vredno postojanja i trajanja pa otkrila i šta je bio ključ uspeha- Međuljudski odnos sa osobama koje rade u Grandu. Imali smo zajednički cilj, uzajamno poštovanje, profesionalizam i davanje svog maksimuma u onom trenutku kada mislite da više ne možete a vi nastavite da idete dalje- istakla je Brena.

Najveća balkanska zvezda se tokom evociranja uspomena raznežila pa sa suzama u očima izjavila- Večeras mi je veoma emotivno veče. Čoveku je teško da se rastane od ljudi, od vizije i nečega što ste stvarali zajedno. Ali reći ću da ćemo i Boba i Sale i ja uvek biti tu za Grand.


Još jedan razlog za slavlje bio je i Brenin uspešno održan koncert u Bugarskoj nakon više od godinu i po dana pauze. Pevačica nam je ispričala i da se nije uželela toliko pesme koliko kontakta sa publikom- Falilo je da pesma i emocija budu upućeni nekome. Inače je pada kiša sve dok nisam stala na binu da pevam. Zajednički smo rasterali kišu i uživali u dobrom raspoloženju.


Brena nam je tokom intervjua potvrdila i navode o tome da se ona i njen suprug sele u drugu kuću, a sve o tome saznajte u VIDEU ISPOD:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac