Login/Registracija

„Sve radim sama“, bivša Uraganka otkrila koliko je sposobna i šta je poslednje popravila u kući

Mnogi pevači su zbog karijere i publike bili prinuđeni da se odreknu mnogih lepih trenutaka i vremena provedenog sa porodicom i prijateljima, čak i kada su u pitanju praznici. Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, jedna od takvih.

Svake godine sam uglavnom sa porodicom i volim da provodim vreme u prirodi, ali ove godine nije bilo tako. Važno je samo da si zauzet i da se uvek nešto radi. Volim ovaj posao, pa mi nije teško da nastupam. Isto važi i za studio, samo da nešto kreativno radim – istakla je pevačica.

Većina pevača zaboravila je kakav je osećaj biti okružen najmilijima za praznike i tvrde da je to stvar koje su morali da se odreknu od prvog trenutka kada su započeli muzičku karijeru. Nikolićeva ne krije da ne stiže da se posveti čak ni najužem krugu ljudi onoliko koliko bi volela, ali je sa nama podelila jedan od lepših trenutaka koji su joj se desili u skorije vreme.

Moj rođendan je ove godine bio baš na Vaskrs, tako da definitivno nisam radila. Provela sam ga sa svojom porodicom i toliko mi je bilo lepo da sam imala veliku želju da produžim taj dan. Da nisam imala neodložne obaveze u studiju, verujem da bih i dalje sedela sa njima.

Poslednjih dana dosta se polemiše oko toga da li danas poslovi treba da budu podeljeni na muške i ženske, kao i da li postoje kućni poslovi koji nisu za žene, a pevačica je na ovu temu mogla samo da se pohvali svojim znanjem i samostalnošću.

– Iskreno, sve znam! Živim sama i zaista nisam osoba koja za svaku sitnicu mora da zove majstora. Prosto, znam sve sama i mnogo mi je lakše kada odmah sve odradim – priznala je Ivana i otkrila šta je poslednje što je popravljala samostalno u svom stanu:

Poslednje što sam odradila sama je menjanje kuhinjske sijalice. Imam više malih sijalica i volim da ih uvek držim upaljene. Imam i disko kuglu kod kuće, volim sve te boje i volim da se, čim uđem u kuću, osećam opušteno i da svaka ta sijalica radi, da je sve na svom mestu. To je poslednje što sam sredila, a kada se pokvari šporet ili mašina za veš, ja sam onaj tip osobe koja udari da vidim da li će da proradi. A kada udarim, zovem tatu, to ne znam da rešim. Za te krupne stvari mi je ipak neophodna pomoć, ipak to nije sijalica, to je ozbiljniji posao.

Nakon priznanja da je u svakom domu ipak neophodna i muška i ženska ruka, Nikolićeva je na pitanje da li bi bila sa muškarcem koji ne ume da obavlja ništa od “muških” poslova odgovorila šaljivo:

Ma bila bih, pa naučiće. Niko se nije naučen rodio, naučila bih ga ja, ali mora da zna kada ja nisam kod kuće.

(Blic)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.