Login/Registracija

Sve puca od ROMANTIKE: Prve fotke bračnog para sa MEDENOG MESECA (FOTO)

Nakon glamuroznog venčanja održanog 10. jula u Beogradu, novopečeni bračni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić otputovali su na zasluženi godišnji odmor, koji je ujedno i njihov medeni mesec.

Međutim, njih dvoje nisu otišli sami poput većine parova, već poveli i svoju stariju ćerkicu Emu koja je jedva čekala letovanje sa roditeljima.

Godinama unazad Mia i Bojan letuju na proverenim destinacijama, Turskoj i Malti, te je i ovog puta izbor pao na te dve zemlje, o čemu se obavestili svoje pratioce na društvenim mrežama.

– Malta! Zemlja vitezova,prelepog mora i mediteranske kulture! Obavezno posetiti Vallettu i Saint Julian’s. Malta je mala ali lepa i vredi je videti! Ljubim vas– napisala je pevačica uz seriju porodičnih fotografija.

Ipak, romantična fotka nastala u suton na kojoj je pao poljubac bračnog para, izazvala je lavinu komentara na Instagramu.

“Prelepa slika i prelep par“, “Predivna ste porodica, ćerke liče na vas“, “Kako je divno videti vas zaljubljene“ samo su neke od poruka koje su stigne na račun golupčića.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac