SVE JE SPREMNO ZA MUZIČKI SPEKTAKL Perica Vasić otkrio detalje koncerta: „Biće preko 30 gostiju“

Orkestar Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band povodom koncerta 22. novembra u Mts Dvorani održali su konferenciju za medije na kojoj su otkrili sve detalje predstojećeg spektakla.

Uveliko su probe u toku! Sa pevačima se dogovaramo oko numera koje će izvoditi uz nove arnžmane. 22. člana mog orkestra će te večeri biti na bini, pa to sve treba spremiti na najboljem mogućem nivou. Karte su u prodaji, tako da publiku očekujemo u što većem broju – rekao je Perica Vasić.

Kao što je poznato na koncertu će biti preko 30 gostiju među kojima su Bajaga, Slavko Banjac, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Radiša Urošević, Jelena Broćić, Jana, Beki Bekić, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Zorica Minić, Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Renato Henc, Nataša Stajić, Ferid Avdič, Perica Veljković, Barbike, Žika Srem, Bane Vasić, Miša Mijatović, Aca Čergar, Borko Radivojević, Aca Krsmanović, Aleksandar Kovačević, Muarem Kebić, Ivan Radovanović, Vlada Maričić, Zoran Djordjević i Ana Rucner.

IMG 86b63d34a09e101040ff95a2a3410425 V 1

Perica je izjavio da prvobitno najavljena Snežana Djurišić iz opravdanih razlog neće moći da prisustvuje na koncertu i da mu je zbog toga izuzetno krivo budući da su oni saradnici već dugi niz godina.

-Na bini te večeri prodefilovaće preko 50 izvođača, što će za publiku biti pravo uživanje i sigurni smo da je ovo jedan od najvećih muzičkih dogadjaja ove jeseni – istakao je Mića Kujundžić, dok je Nemanja Kujundžić iz organizatorske kuće Zvuci Srbije najavio jednu zanimljivu gošću violočelinstkinju Anu Rucner, bivsu ženu Vlada Kalembera koja specijalno za ovu priliku dolazi iz Zagreba.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand Online