Login/Registracija

Sve je isto, ali je jedan akter promenjen! Marko Rokvić snimljen u preslatkom društvu, emocije naviru (FOTO)

Pevač Marko Rokvić nikada nije krio koliko mu je ljubav značajna u životu, a supruga i porodica uvek su mu na prvom mestu. Tako je Marko pre nekoliko godina supruzi Sari Oster Rokvić posvetio emotivnu pesmu “Idu nam dani“, a sada je prikazao ljubav prema svojim naslednicima.

Markova supruga je naime na svom Instagramu objavio identičnu fotografiju, samo sa drugim akterima, a pevač je sve to podelio na svom storiju.

-Isto mesto, ista poza, isti čovek, drugo dete – napisala je Sara u opisu ovog foto kolaža, na kojoj je Marko koji u naručju drži Despota i Dragu.

Presladak prizor na ovom kolažu razgalio je srca njihovih bliskih prijatelja, a zajedničke momente i Marko, ali i Sara često vole da podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pevač Marko Rokvić je početkom godine postao je po drugi put otac, a kada su mala deca u kući zahteva se prilično aktivnosti tokom celog dana. Tako je jednom prilikom iskoristio odlazak u šetnju sa suprugom kako bi se malo odmorio, pa je ni manje ni više zaspao na klupi pored reke u jednom parku.

Ovaj trenutak ovekovečila je njegova supruga i podelila fotografiju na društvenim mrežama, i dok majke gledaju prizor sa nevericom mladi očevi ga potpuno razumeju.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić