„Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako treba se*s nije problem“ Šokantno priznanje Harisa Džinovića: „Ne pada mi na pamet da ostanem sam“

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 26 ok

U medijima se danima bruji o razvodu Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge Meline, a na iznenađenje mnogih pevač je rešio da iznese niz stvari iz njihovog privatnog života, o kojima je do sada ćutao.

Na pitanje kako je izgledao njihov zajednički život i da li su putovali zajedno pevač je poručio:

-Jesmo nekad ranije, a onda je ona počela da se udaljava. Stalno je bila sa tim drugaricama i mislim da je to žensko društvo i doprinelo dosta njenom nekom stavu, ili okretanju nekom novom životu. To ne znam, ali mislim, ako je žena bez muža dve godine, tri godine u gradu ili negde drugo, onda to ne valja.

FOTO MUNJA 17042014 5 768x512 1 630x426 1

Iako je njihov brak mnogima delovao bajkvito, izgleda da je realnost bila potpuno drugačija.

-Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu. Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše- ispričao je za Blic, a potom priznao da li se plaši njenih reči u jeku razvoda.

-Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne šta će ona reći ili uraditi. Šta god kaže, sve će biti u korist njene štete- dodao je Džinović za Blic.

hais i melina 630x426 1

U narodu se često kaže da razvod boli podjednako kao smrt bliske osobe, a evo šta je Haris o tome rekao.

-On je iza smrti odmah. Ljudi se ubijaju u brakorazvodnim situacijama, to je vrlo blisko odlasku sa ove planete. Na svu sreću ja to nisam doživeo i niko od moje dece. Imam možda jedno negativno iskustvo koje je pomoglo. Moji otac i majka su bili razvedeni, a 13 godina su živeli zajedno i radili zajedno. To je jedna moja trauma iz detinjstva. Žao mi je dece i mene što prolazimo kroz to- rekao je i otkrio da li je otvoren za novu ljubav.

-Neće se desiti da se bezrezervno nekome predam kao njoj. Da neka druga žena može da se useli u moj život, može, verovatno, ne pada mi na pamet da ostanem sam. Sa druge strane, neće to biti brakom vezano, nekim suživotom i to je to.

BONUS VIDEO: Amar Gile otkrio da postaje tata po treći put

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović