Login/Registracija

SVAKA ČAST: Ćana KRUNISANA za KRALJICU narodne muzike (FOTO)

Stanojka Mitrović, u narodu poznata kao Ćana, krunisana je zvanično kao kraljica narodne muzike od strane publike u Nemačkoj.

Plaketu joj je uručio predsednik kluba, koji je odlikovao pevačicu i uručio joj zlatnu plaketu.

– Klub u Minhenu dodeljuje zlatnu plaketu za muzičko stvaralaštvo u narodnoj muzici i dugogodišnju poslovnu saradnju Stanojki Mitrović Ćani, te nju ovaj klub proglašava kraljicom narodne muzike – kazao je predsednik tog kluba.

Priznanje joj je uručeno u petak na nastupu gde je pevala u Nemačkoj. Tom prilikom pevačica je dobila i krunu, koju je ponosno stavila na glavu i sa njom pevala. Ćana nije krila zadovoljstvo, već je na društvenim mrežama podelila fotografije ovog odlikovanja.

– Hvala dragim prijateljima Gordanu, Sanji i Vedranu na ovom divnom priznanju i uspešnoj saradnji 25 godina. Hvala vam od srca, dragi moji. Trajem zahvaljujući vama, svojoj vernoj publici – obratila se pevačica na Fejsbuku.

Ćana nije jedina pevačica sa estrade koju su krunisali poštovaoci. Čast da ponesu krunu od ljudi koji su ih angažovali imali su i Šaban Šaulić, Šerif Konjević i Ljuba Aličić.

Takođe, i Lepa Lukić je ponela titulu kraljice narodne muzike, ali krunu nije još uvek dobila.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M/Kurir