Login/Registracija

SVAĐE, TUŽBE I TEŠKA PRIZNANJA: Pogledajte šta je obeležilo prošlu sezonu GRAND MAGAZINA

U susret novoj programskoj šemi, koju će Grand TV predstaviti na jesen, pravo je vreme da sumiramo utiske iz prethodne i vidimo šta je to obeležilo prošlu televizijsku sezonu. 

Najveći pomak svakako je napravila emisija „Grand magazin“ u kojoj su gostovale brojne domaće i inostrane zvezde i koja je u prethodnom periodu oborila sve rekorde gledanosti na TV-u, ali i na popularnoj Jutjub platformi. 

Brojne svađe, sukobi i teška priznanja desila su se upravo u ovoj Grandovoj emisiji, a o čemu se svojevremeno pisalo i pričalo po gradu. 

f38deb5cf71810bdeea06de17214185f2888f737

Gostovanje Tee Tairović u emisiji „Grand magazin“ izazvalo je najveću pažnju javnosti i samim tim beleži najveći broj pregleda (593.000) na popularnoj platformi. 

U sred emisije voditelj Žika Krstić oslovio je pevačicu imenom Teodora što je nju naljutilo.

– Ja sam mislio da ti je pravo ime Teoodora!- rekao je voditelj a pevačica je žustro odgovorila:

– Ne, ime mi je Tea, tako piše u ličnoj karti. Teodora je izvedenica od Tea, što znači boginja. A ti se informiši ko ti dolazi u goste (VIŠE O TOME OVDE).

Sukob oko autorskih prava između Ibra Bublina i kompozitora Saše Lazića nedeljama je punio medijske stupce, a sve zbog njegove nove numere koja neodljivo podseća na Darka Lazića. Nakon toga je od poznatog kompozitora sigla tužba, a mladi pevač je u emisiji objasnio šta je pozadina svega i u kakvim je odnosima sa kolegom iz takmičenja. 

– Njegov kompozitor je podigao tužbu protiv mene, ali ne dam niko da me gazi, pa ni Darko Lazić – rekao je pevač u „Grand magazinu“.

Treći po redu gledanosti našao se video sa Natašom Aksentijević koja je u emisji priznala da nije u dobrim odnosima sa porodicom. 

Naime, glumica i voditeljka istakla je da ponosno nosi muževljevo prezime, kao i da se olako odrekla devojačkog prezimena Miljuš.

– Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek „Ajde da se njihovo prezime zadrži“. Oni imaju tog sina kome su sve dali, pa nek’ im nosi prezime, ja neću. Ako oni mogu da budu Balkanci, mogu i ja da se ponašam ovako – objasnila je Nataša u emisiji, nakon čega je dobila mnogobrojne komentare podrške na Jutjubu.

Nakon pobede u „Zvezdama Granda“ Mahir Mulalić otkrio je da se na dan finala otrovao, a njegovo priznanje odjeknulo je kao bomba u medijima. 

– Svašta je tu bilo, na kraju sam morao da primim infuziju. Jako turbulentan dan. Uplašio sam se da neću moći da izađem na scenu, međutim kada sam primio infuziju oporavio sam se, izašao na scenu i dao svoj maksimum – rekao je Mahir u emisiji, pa otkrio šta se zapravo dogodilo noć pred veliko finale:

– Ja mislim da sam noć pre neku picu jeo, tako da sam se verovatno otrovao od sira koji je bio tu, s obzirom da su temperature afričke.

Jedan od najlepših, ujedno i najinspirativnijih priča svakako je ona Natalije Toškić, mlade pevačice za koju mnogi muzički stručnjaci smatraju da je čudo od deteta. 

Od velikog talenta, skromnog detinjstva i nemaštine mlada Natalija uspela je da izbije u sam vrh talenata i nauči da peva na čak osam jezima,. 

– Sama sam naučila da pevam na turskom, jermenskom, rumunskom, indijskom, španskom, ruskom, engleskom… Ne razumem baš sve, ali treba mi oko pola sata da naučim pesmu na stranom jeziku koja mi se sviđa- otkrila je Natalija, čije gostovanje možete da vidite u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić