Suzana Jovanović progovorila o ocu svog sina: „Desile su se stvari koje sam kasnije saznala“

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 72

Suzana Jovanović više od dve decenije uživa u skladnom u braku sa estradnim magom Sašom Popovićem, međutim pre nego što je upoznala Popovića imala je još jedan brak u kome je dobila sina Danijela.

Suzana je prilikom jednog gostovanja na Grand televiziji progovorila o neuspešnom braku i periodu kada je tek jedva punoletna rodila dete.

-To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina- rekla je Suzana, a voditeljka Jelena Dimitrijević je uputala da li je u nekim trenucima bila nezadovoljna i šta je navelo da stavi tačku na prvi brak.

-Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se- istakla je Suzana, a voditeljka je pitala kako se tada snašla sa malim detetom.

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 104

-Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše – rekla je Suzana i dotakla se svojim prvih muzičkih početaka.

-Mića Panić je došao i ponudio mi je saradnju sa njim i njegovim orkestrom. Tada mi je bilo lakše, a pre toga sam brinula da li će biti posla za mene- prisetila se pevačica, na šta je voditeljka konstatovala da je razvedenim ženama teže da ponovo stupe u brak. Ipak, to nije bio slučaj sa Suzanom koja je zahvaljujući Saši Popoviću pronašla svoju mirnu luku.

-Naravno da je Saša znao da imam dete, on je prvi rekao da dođe kod nas u Beograd. Odmah ga je prihvatio i ponašao se kao adekvatan muškarac -rekla je Suzana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin