Suzana Jovanović kakvu do sada niste videli! (FOTO + VIDEO)

Nakon što je objavila sjajnu pesmu „Ti si meni sve“, Suzana Jovanović je odlučila da istu i ekranizuje. Ova lepa plavuša je još jednom režiju spota poverila fenomenalnom Goranu Šljiviću, dok je odlučila da napravi male promene u svom beauty timu, na koji je kako kaže veoma ponosna. Popričali smo sa ovom pevačicom kako bi saznali kada možemo da očekujemo premijeru spota, ali i druge pesme na kojoj vredno radi.

fc14c5eec83f51b3e5166bf18374dadf827ecc43

– Snimali smo spot pre par dana, i verujte mi koliko se cela ekipa dobro uklopila, završili smo snimanje za tri sata. (smeh) Naravno, još jednom sam režiju spota poverila Goranu Šljiviću, i sigurna sam da će finalni proizvod bili fenomenalan, a premijeru istog možete očekivati za nekih 10 dana. Kada sam razmišljala koga želim u svom beauty timu, odlučila sam da ostvarim saradnju sa mladim Stefanom Orlićem, i dan pre snimanja, kada smo imali probu, nisam mogla da verujem koliko smo dobru konekciju ostvarili. Ista situacija je i sa Vesnom Maksimović koja je radila odlične frizure, i Anđelom Bošnjaković koja je bila zadužena za beskprekorni makeup! Kako se približava premijera spota, uzbuđenje raste, jer pesma „Ti si meni sve“, je zaista ono što sam ja u potpunosti. – priča lepa pevačica!

6a7ddfcbfc9a62a2c82900339ab57a84f0ffcb81

– Nakon ovog singla, izdaću još jedan početkom jeseni, za koji ću takođe snimiti spot, ali otom potom. Presrećna sam zbog ponovne saradnje sa Perom Zdravkovićem, koji je uradio hit „Plavuša“, pa ništa manje ne očekujem ni za ova dva singla. (smeh) – završava Suzana Jovanović!

Dok čekamo premijeru spota, preslušavamo nastup iz emisije Zvezde Granda Specijal!

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Mitrović