Suzana Jovanović nagrađena za lojalnost, Vesna Milanović otkrila tajnu zaposlenih u Grandu: „Kad je stani-pani…“

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 7 ok 1

Suzana Jovanović, pevačica i supruga najvećeg estradnog maga Saše Popovića, nagrađena je večeras u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos „Grandu“, a tokom šoua voditeljka Vesna Milanović otkrila je veliku tajnu zaposlenih u produkciji,

-Suzana, čestitam ti 25 godina Grand produkcije– rekla je voditeljka i PR produkcije, a pevačica se nadovezala:

-Jaoj, Bože, je l’ ima toliko? Hvala puno, mnogo mi je drago da sam deo ove produkcije koja traje 25 godina i još 10 godina Grand televizije.

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 11 ok 1

Vesna je potom konstatovala da je za Sašin neverovatan uspeh u svetu šoubiznisa velikim delom zaslužna upravo Suzana.

-Mi smo Sašu Popovića, našeg direktora uključili i zahvalili mu se javno, a mi se zahvaljujemo i tebi jer kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji još uspešnija žena-rekla je voditeljka, a Suzana odgovorila:

-Tako kažu ljudi, a ja mislim da sam to dokazala svih ovih godina.

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 8 ok 1

PR produkcije i voditeljka emisija „Zvezde Granda Specijal“ i „A sad malo mi“ otkrila je veliku tajnu zaposlenih koja se tiče kreativnog direktora i Suzaninog supruga.

Zahvaljujemo ti se na lojalnosti, iako si ti supruga našeg direktora, mi se tebi zahvaljujemo, jer kad god je bilo stani- pani, mi zovemo Suzanu i pitamo je l’ Saša ljut, a ona nama:Nije, nije sve je u redu, nastavite sa radom– otkrila je voditeljka i dodala:

Suzana nas spasi kad nešto zabrljamo ili ne bude onako kako je Popović zamislio.

U nedelji jubileja Grand produkcije i Grand televizije Saša Popović je istakao da je ponosan na uspeh koji je postigao osnivanjem medijske kuće.

– Pre 26 godina kada smo Brena i ja otvarali produkciju, nismo mogli ni da sanjamo da će te 1998. godine u oktobru mesecu, kada smo registovali „Grand“, da ćemo dočekati ovu 2024. – rekao je ponosno Saša i dodao:

-Imao sam ideju da to bude neki veliki studio, sa publikom, sa šou programom. Onda sam se dogovorio sa Željkom Mitrovićem da napravimo na televiziji „Pink“ nekoliko emisija kao frima „Grand“ produkcija, pod nazivom „Grand Šou“, „Grand Parada“, „Zvezdano nebo“, „Narod pita“, kasnije naravno i „Zvezde Granda“ i poslednja od svih emisija je „Nikad nije kasno“.

Sašin razgovor o Grandu pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić