Login/Registracija

Susret posle mnogo godina: Tereza Kesovija iznenadila Lepu Lukić, pevačice na ivici suza (VIDEO)

ea91e70a7fbd5362ffed289ca508e5d539983e0f

Pre mesec dana kraljica narodne muzike Lepa Lukić obradovala je publiku novim albumom koji nozi naziv „Vatra“.

Ovim povodom uprličena je promocija u Beogradu gde je Lepa okupila mnogobrojne pripadnike sedme sile i kolege sa kojima je podelila radost povodom ovog projekta.

0e574980ba1a2b8fd76d6bcfee444e1cf14a6b49

Serija promocije je nastavljena širom regiona, pa je tako pevačica pre nekoliko dana posetila i Zagreb gde je i tamošnjoj publici predstavila novitete.

Međutim, nije mogla ni da zamisli da će je na ovoj promociji sačekati veliko iznenađenje, a sudeći po njenoj reakciji ovome se nije nadala.

Naime, na promociju je došla i njena koleginica Tereza Kesovija, koja je Lepu prijatno iznenadila, a pevačice su se ponovo srele nakon mnogo godina.

One su se srdačno pozdravile, otpevale nekoliko pesama, a Tereza je ovim gestom još jednom pokazala koliko poštuje svoje kolege.

Podsetimo, Lepa je i ranije u medijima isticala da je upravo Tereza ta koja joj je pomogla na početku karijere. Pevačica je govorila o kompleksu koji je imala, a koga se uz pomoć koleginice oslobodila.

 -Ja sam mislila da je to ružno. Krila sam vrat sa rolkama, prste sam krila. Tereza Kesovija me je izlečila tog kompleksa, mislila sam da je dugaćak vrat ružan. Nisam znala lepotu žene, oni istežu u svetu vrat da bi im bio duži. Ona me oslobodila i kaže: „Ruke gore!“, a ja sve uz telo, kao da su prišivene, i ona: „Lepa, ruke gore, ruke gore! Imaš mnogo lepe ruke, dugačke prste. Ne smeš da ih kriješ“, a ja: „Jao, ja sve misli da ne valja“ i kaže ona: „Ma kakvi ne valja, to je mnogo dobro“ i moju rolku je svaku uzela i pocepala. Ona je mene na toj turneji izlečila od toga– rekla je Lepa jednom prilikom u medijima.

BONUS VIDEO- Lepa Lukić iznela nepoznate detalje iz karijere:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković