Supruga Milana Mitrovića je prava bomba: Nakon dva porođaja izgleda brutalno, a početak njihove ljubavi je hit: „Muvao sam njenu drugaricu“

milan mitrovic 1

Pevač Milan Mitrović već deset godina uživa u ljubavi sa suprugom Bojanom sa kojom ima dvoje dece i koji su mu najveća podrška u svemu što radi.

Milan i Bojana su u braku 8 godina, a ljubav kojom zrače je nešto što se retko sreće. Uprkos javnom zanimanju pevača, oni uživaju u svojoj ljubavi daleko od medija, a lepe trenutke vole da podele na društvenim mrežama.

MILAN MITROVIC

Ono što su svi su primetili da je supruga popularnog pevača uprkos tome što se već dva puta ostvarila u ulozi majke i dalje veoma zgodna.

Milan i Bojana upoznali su se 2013. godine, a samo nekoliko meseci kasnije počeli su da žive zajedno. Međutim, zanimljivo je da je Milan prvo zapazio njenu drugaricu i bio zainteresovan za nju. Onda je zapravo shvatio da ga nijedna druga ne zanima kada je bolje upoznao Bojanu.

Prvo smo se družili, nismo odmah napadali jedno drugo. Posle tog druženja je nastala ljubav. Ja sam prvo, zapravo, muvao njenu drugaricu, od toga nije bilo ništa i onda sam usmerio svoju pažnju na Bojanu – ispričao je pevač svojevremeno za medije.

4c641a05f81fba7dbad654a1da98306e5d1a7a21

Par se venčao u julu 2015. godine što su proslavili u krugu najbližih, a veliko veselje organizovano je u oktobru naredne godine.

-Presrećan sam jer sam se oženio ženom svog života. Svadbu je trebalo da pravimo u septembru, ali zbog toga što je beba napredna i stomak je mojoj lepšoj polovini sve veći, odlučili smo da to bude baš danas. Nemam tremu i siguran sam da ću ovaj dan pamtiti večno – rekao je tada ponosni mladoženja koji se u toku večeri latio i mikrofona.

BONUS VIDEO- Padovi poznatih:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić