Login/Registracija

„Supruga je napravila haos“: Bobana Rajovića jedna greška umalo koštala braka

Popularni pevač Boban Rajović sa suprugom Draganom već godinam uživa u skladnom i srećnom braku, ali je priznao da je bilo nesuglasica koje su ih na kraju ipak ojačale.

Ovaj par osnovao je porodicu, ali bilo je trenutaka kada su medijski natpisi remetili harmoniju njihove porodice, tako je pevač priznao da se veoma kaje zbog jedne izjave kada je odgovorio na pitanje koje je najčudnijej mesto na kome je vodio ljubav.

Rajović je istakao tada da je najčudinije mesto gde je vodio ljubav fudbalki teren na ivici šesnaesterca, dva puta po četdeset pet minuta, bez produžetaka – izjavio je pevač svojevremeno za domaće medije, a onda je nastao haos u njegovom porodičnom domu jer je njegova supruga burno reagoval ana ovu izjavu.

– Ako me pitate zbog čega se najviše kajem u životu, rekao bih da se kajem zbog te izjave. Sada u ovim godinama kada sam postao zreliji, kažem sebi: „Pa nisi morao baš to da obelodaniš, Rajoviću, mogao si baš i da sačuvaš za sebe“ – rekao je pevač.

Boban je naglasio kako se čitava priča zbraja u top tri načina kako su ga javno razvodili. 

Kada je (supruga) taj naslov pročitala, nastao je haos. Od nekih pocrvenim, pokrijem se ušima, ali sve je to šoubiznis. Meni je nekad neki tekst što izađe o meni simpatičan, ali opet zaboravim da imam i ozbiljnu odraslu decu kod kuće koji ne vole to da pročitaju i onda mi bude žao – izjavio je Boban, koji se nedavno ostvario i kao deda.

 Njegova ćerka Ivana se porodila i na svet donela sina Iliju.

-Hvala ti sine, hvala ti Aleks hvala Bogu. 17.3.2023. u 19:35 Ilija – napisao je Boban na Instagramu i podelio srećne vesti sa svojim pratiocima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.