Login/Registracija

Supruga Darka Lazića objavila sliku na kojoj svi zajedno poziraju sa folkerovom bivšom, mreže gore (FOTO)

darko i kataraina lazic 4 1

Iako se nakon svadbe Darka Lazića mnogo spekulisalo o njegovom odnosu sa bivšom Marinom Gagić, koja nije bila pozvana na svadbu, pevačeva novopečena supruga Kaća upravo je zaintrigirala javnost.

Iako je Darko i u izjav tokom svadbe, ali i kasnije govorio da je Marinu i sina pozvao na svadbu, Gagićeva je sve to demantovala.

Darko Lazic 1


Upravo se iz tog razloga na mrežama u više navrata povela diskusija u kakvim je odnosima Kaća sada sa Marinom, s obzirom na to da je sa Anom u odličnim – i sama pevačica je to potvrdila u svojoj izjavi na svadbi.

Međutim, Kaća je danas na svom Instagram nalogu, tačnije na stori priči objavila sliku koja je šokirala mnoge.

Screenshot 20230923 162704 com.instagram.android edit 14418729824362

Njih troje pre nekoliko meseci slikali su se zajedno za jednu kampanju, a Kaća je upravo sada jednu od tih fotografija podelila na svojim mrežama.
Ove zajedničke fotografije nastale su za potrebe jedne kampanje za trenerke koje je upravo dizajnirala Marina, Lazićeva bivša.

Darko Lazic 3

Inače, Kaća je za medije i otkrila u kakvim je odnosima sa Marinom, te navela da je čuvala njenog sina dok je bila na moru, a Darko u bolnici.

-Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo jer ne volim da se mešam u njihov odnos. Ja sam sam Marinom u dobrom odnosu. Ona se slikala za naše trenerke… Kada je Darko bio u bolnici, Marina je bila na moru, ja sam tada čuvala Alekseja. Nas dve smo najnormalnije komunicirale. Nemam nikakve nesuglasice sa njom. Svi očekuju da ću ja nešto loše da kažem, ali ne. U suštini, volim da je Darko srećan, a on je srećan kada je sa svojom decom. I moje zaduženje je da se ta deca osećaju dobro kada su kod nas i mislim da to dobro obavljam. I stvarno se trudim da budu srećni kada su god nas, tada je on srećan, pa i ja – rekla je nasmejano Katarina u emisiji na Blic televiziji.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić