Login/Registracija

Subota je za modne inspiracije! Pogledajte novu kolekciju Saše Milojkovića (FOTO)

Čuveni srpski modni kreator, Saša Milojković, koji već 3 decenije diktira trendove i stvara najbolje komade kako u zemlji tako i inostranstvu, 17. septembra održaće reviju na otvorenom u Harmonija event centru i predstaviti novu kolekciju.


Ono što publika može da očekuje jesu komadi od vune i svile, kao i tehnološki novi materijali, jer Saša kako kaže za sebe, prati ritam savremenog života. Boje koje dominiraju su crna, bordo, bež i braon ali i par jarkih, neon boja, “ostalih“ od proleća.

Naziv nove kolekcije je “Renesansa“ a kreator objašnjava otkud inspiracija za taj naziv: ,,Vreme u kom živimo, konkretno ova pošast koja je zaustavila ceo svet, probudila je u meni želju za nekim vidom preporoda ili renesanse. Jednostavno, izabrao sam da moja umetnost moda, a samim tim ija i dalje živimo, da ne ustuknemo. Lajt motiv kolekcije je modni detalj rukav, inspirisan renesansnim krojem, ali naravno stilizovanim. To podrazumeva spušteno rame iz koga ide širok, nabran rukav. Dužina je midi koja je imperativ dužina ove sezone, a kolekcija je dopunjena aksesoarom – kapama, posebno beretom koja ima renesansnu formu“.


Foto: Dejan Milićević,
Autor: T. Bogavac