„Štrpne se po nešto“ Marina Visković i Edita ne mogu da pronađu dečka, stanje je alarmantno: „Ti muškarci…“

marina i edita

Nakon što je izašla iz veze, pevačica Edita Aradinović tvrdi da svoj privatni život više neće iznositi na tacni i da će narednog momka predstaviti javnosti tek kad bude sigurna da je on taj. Isto mišljenje deli i njena koleginica Marina Visković koja takođe već neko vreme solira.

Upravo na temu ljubavi pevačice su govorile u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-U zadnje vreme mi svi govore da sam procvetala, ali ne znam da li to ima veze sa mojom slobodom. Čvrsto sam rešila da više neću pričati o ljubavi sve dok ne pronađem čoveka svog života- istakla je Edita, dok je Marina dodala da iako se desi da se zaljubi, ostaće ista.

-Ja sam blesava i bez toga. Neću biti dosadna kad se zaljubim- rekla je Marina, a na konstataciju voditelja Siniše Medića da su ucveljene jer su solo, pevačica mu je odbrusila:

-Daleko bilo da smo ucveljene, to je teška reč.

GOSTI ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 28 ok

Voditeljka Vesna Milanović pokušala je da „ispegla“ situaciju i pitala da li se bar nešto štrpne i kakva je situacija u ljubavi.

Ima, štrpne se. Ja sam zadovoljna da li sa nekim ili sama, ne bih drugo ni mogla da poželim. Svi koji me poznaju, znaju da sam preduhovita i prezabavna i da imam viška energije– rekla je Marina, a Edita se nadovezala i otkrila zašto ne mogu da nađu partnera.

-Užasna je ponuda, ti ljudi, ti muškarci… Normalna devojka ne može da nađe dečka, pogotovo u ovom poslu. Ne može ili su oženjeni ili su u nekim svetovima. Prosto ne mogu da provalim da li mu se sviđam ja ili Edita sa scene- zaključila je Aradinovićeva.

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 22 ok

BONUS VIDEO: Martina i Edita zaplesale u emisiji kao nikad do sad

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: Grand