Login/Registracija

Strani sajt objavio ko su milioneri na balkanskoj estradi, neka imena će vas iznenaditi

ipiccy image 2 2

Portal „Celebrity net worth“ (skraćeno CNW) objavio je novu, ažuriranu listu najbogatijih ljudi u svetu zabave, a među njima ima i dosta ličnosti sa prostora Balkana.

Prvi na listi su Dino Merlin i Dragana Mirković. Ovaj sajt novodi da su imovina bosanskohercegovačkog muzičara i folk pevačice procenjene na po 100 miliona dolara.

512630700d5f8bd03002d6c9e049821b42df02cc


Sledi ih Svetlana Ceca Ražnatović, čija je zarada oko 80 miliona dolara.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 33

Treća na listi sa duplo manjom zaradom je Jelena Karleuša. „Celebrity net worth“ procenjuje da je JK u karijeri zaradila 40 miliona.
Potom ide Lepa Brena sa 25 miliona, a peto mesto dele Zdravko Čolić, Goran Bregović i pokojni Šaban Šaulić sa 20 miliona dolara imovine.

d91da269ff5a1fe494ebad39de2da8ac1bcad54c


Severina i Neda Ukraden od pevanja su zaradile oko pet miliona, procenjuje pomenuti portal, dok ostale zvezde poput Nataše Bekvalac i Nine Badrić imaju procenjenu imovinu ispod tri miliona.

Zdravko Colic MG 3610 ok foto munja 2


U odeljku informacija o sajtu, CNW navodi da koriste proverene informacije sakupljene iz nekoliko izvora. – Naši podaci su ukorenjeni u finansijskoj analizi, istraživanju tržišta i unutrašnjim izvorima koje smo pažljivo razvili tokom poslednje decenije da bismo održali tačnost i širinu znanja. U najmanju ruku, svaka procena neto vrednosti na Celebrity net worth uzima u obzir poznate plate, imovinu u vlasništvu, evidenciju o razvodima, autorske naknade – stoji na sajtu.

NEDA UKRADEN ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 23 ok

Objašnjeno je i na koji način prave procenu zarada.

brega

-Naše procene uključuju vlasničku formulu koja uklanja procenjene poreze, menadžerske i naknade agenata, kao i troškove životnog stila. Rezultati su provereni i potvrđeni od strane tima urednika i insajdera iz industrije zabave. Marljivo radimo na tome da naši podaci budu najtačniji i najaktuelniji kada je reč o finansijama slavnih – navodi se između ostalog, na sajtu, a ove podatke prenosi Kurir.

Severina 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić