Login/Registracija

“Stomak SVE VEĆI, rukice sve TANJE“, glumac se požalio na svoj trenutni izgled

Iako glumac Miloš Biković važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, priznaje da mu nije ni malo lako da bude u top formi na koju su svi od njega navikli.

Osim što mu treninzi u teretani teško padaju, ništa bolja situacija nije ni kada je reč o odricanju u hrani, te se putem društvenih mreža glumac požalio kroz kakvu situaciju prolazi.

– Svako jutro počinjem treningom, dobro ne uvek baš svako… ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma jer… ne znam u stvari zašto jer me mrzi me da ustajem rano pa nikad ne treniram ujutru. Ali zato često pravim pauze između serija, po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba. A treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga na primer, dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu. U 4 ujutru, tim redosledom, i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk, stomak sve veći a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o tako da eto- napisao je Miloš u svom maniru.

Glumac je na šaljiv način predstavio kako izgleda život većine pripadnika javne scene, koji se stalno moraju odricati sitnih zadovoljstava, zbog konstatnog pritiska da izgledaju što bolje.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac