Login/Registracija

Stoja još jednom pokazala zbog čega je institucija, Zagreb na nogama: „Najjači ste“ (VIDEO)

I posle skoro tri decenije koliko je poovela na javnoj sceni, pevačica Stojanka Novaković Stoja neumorno nastupa kao prvog dana.

Ona u poslednje vreme često peva u diskotekama i klubovima širom regiona i Evrope, a na koncertima uvek napravi nezaboravnu atmosferu.

Stoja se pre nekoliko dana družila sa publikom u Zagrebu, a snimci sa ovog nastupa preplavili su sve društvene mreže.

Posebno usijanje nastalo je kada je ona otpevala svoj hit „Nešto mi govori“ koji se vratio među publiku na velika vrata i jedna je od najlušanijih pesama na muzičkim platformama.

Stoja se posle ovog nastupa oglasila na društvenim mrežama, pa se zahvalila publici koja je klub u kome je nastupala ispunila do poslednjeg mesta.

-Hvala Zagreb, bravo najjači – kratko je poručila pevačica uz video sa nastupa.

Podsetimo, Stoja je pre nekoliko nedelja gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom je otkrila koliko je estetskih operacija radila na sebi do sada.

-Pre godinu dana sam išla na plastičnu hirurgiju da smršam, imala sam problem sa leđima, volim da jedem i gojim se, pustite me ljudi na miru. Onda sam išla na liposukciju, svi su pomislili da se vraća ona stara Stoja, ne žemim da imam 45 kilograma, kao što sam nekada imala – zaključila je pevačica za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković