Login/Registracija

„ŠTO JE SUĐENO TO ĆETE DOBITI“ Suzana Jovanović o momentu kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom

Pevačica Suzana Jovanović davne 1997. godine snimila je pesmu pod nazivom „Džabe care“ koja važi za jedan od njenih najvećih hitova i nezaobilazna je na repertoaru na svim slavljima i dan danas.


Suzana je otkrila da je pesma koja je njen najveći hit prvo otišla u ruke njene koleginice Sanje Đorđević, ali kako ističe bilo je suđeno da ipak pronađe put do nje.

– Pa ja nisam imala priliku da mi neko nešto ponudi, a da je ta pesma posle otišla kod nekog drugog. Imali smo slučaj da je moja pesma došla kod mene, a bila je kod Sanje Đorđević, to je konkretno pesma „Džabe care“ gde je Sanjica stvarno rekla da je ta pesma za mene. Pesma koja je prava za vas uvek nekako nađe put, što vam je suđeno vi ćete to dobiti, snimiti i to je tako – rekla je pevačica u emisiji „Grand parada“.

Podsetimo, prošle nedelje Suzanin sin, Danijel Jovanović zakleo se na večnu ljubav svojoj dugogodišnjij izabranici Tijani, a proslava je održana u ekskluzivnom prestoničkom restoranu. Ceremoniju je porisustvovalo i mnogo ličnosti sa naše javne sce. Suzana je uoči svadbe priznala da je pod velikim stresnom zbog organizacije svadbe koja je bila bajkovita.


– Stresna, ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu „Mama, sve je pod kontrolom, opusti se“ – kroz osmeh je istakla Suzana i dodala da se kao svaka ponosna majka priprema za najvažniji dan u životu.

– Mi, ženski rod smo toliko u nedoumici, stavim jednu kombinaciju i mislim biće mi super, a onda pogledam vremensku prognozu koja kaže da će biti pakao tog dana, pa moram da menjam. Onda sledeći put drugu i na kraju ne znam šta ću da obučem – priznala je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić