STIŽE DUET GODINE: Emrah i Kaća snimili visokobudžetni spot na nekoliko luksuznih lokacija (FOTO)

IMG 772c4b76ce7310ffbe2d87cf116a3948 V

Pre nekoliko dana, pevač Emrah Emšo najavio je duet sa koleginicom Katarinom Živković, a pesma nosi simboličan naziv „Volim te i previše“.

Emšo je numeru sam napisao, a danas su snimili kadrove i za spot koji će uskoro ugledati svetlost dana. Tim povodom se pevač oglasio za naš potral i otkrio kako je proteklo snimanje koje se odvijalo na nekoliko lokacija, a jedna je bila i u Novom Sadu.

-Ovo je zaista visokobudžetni spot, potrudili smo se maksimalno da sve bude na najvišem nivou kada je produkcija u pitanju. Jeste bilo malo hladno, ali istrpeli smo sve. Katarina i ja smo sjajan spoj i mislim da će ova pesma prirasti mnogima za srce – rekao je Emrah.

Podsetimo, on se nedavno oglasio za Grand i priznao kako je odabrao baš Katarinu za ovu pesmu, obzirom da je ranije govorio da želi duet sa drugom koleginicom.

IMG 6a41b6f7367cbaaf6a6146278b68ec87 V

-Dugo sam razmišljao sa kim bih moga da snimim ovaj duet, jer pesma zahteva lepu i atraktivnu pevačicu i jednostavno, ovo je pesma u koju verujemo oboje. Kada je čula odmah je prihvatila saradnju, a spojio nas je naš zajednički menadžer. Siguran sam da će pesma biti slušana, jer je ovo nešto novo i drugačije. Od srca sam je napisao, a ima i nekih autobiografskih delova – rekao je on jednom prilikom.

Foto: privatna arhiva,
Autor: A. Milinković