Login/Registracija

STIGAO NOVI ČLAN U PORODICU ĐOGANI Vesna presrećna: „Već se divno slažu“

Vesna Đogani veliki je ljubitelj životinja, a od najranijeg detinjstva imala je kućne ljubimce koje je uvek smatrala članovima porodice.

Na žalost, porodica Đogani je nedavno izgubila psa koji je sa njima proveo neverovatnih šesnaest godina zbog čega su prolazili veoma teške trenutke.

Nedavno je otkrila da priželjkuje novog člana porodice, a tu želju je sada sebi i ispunila.

– Planiram novog člana, kućnog ljubimca s obzirom da je dosta dvoje dece- istakla je nedavno te se na društvenim mrežama pohvalila preslatkom Narom, koja je posebno obradovala njene naslednike.

Podsetimo, pevačica je nedavno na snimanju spota sasvi slučajno naišla na macu koju je udomila i time izazvala veliko oduševljenje fanova.

– Otišli smo na snimanje spota i ja sam odmah primetila činijicu sa hranom i pomislila sam da ljudi koji nam pomažu oko snimanja imaju psa. Ali jedna devojka mi je objasnila da je našla macu koju nije mogla da ostavi kod kuće, pa je donela tu. Kad ja pogledam iz đubreta izlazi nešto malecno i ja sam se tu zaljubila – otkrila je nedavno za Grand te mnoge sada zanima kako se slažu Vesnini ljubimci.

– Divno se slažu, maca je sada Nari kao starija sestra. Presrećna sam!- poručila je.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović