Login/Registracija

Stefan Đoković na Milano Fashion Week-u : Istorijski modni trenutak za raskošni talenat iz Srbije (FOTO)

Renomirani kreator i multimedijalni umetnik Stefan Đoković odrzaće reviju na Milano Fashion Week-u 22. Februara u veličanstvenoj Visconti Palati.

Revija našeg talentovanog dizajnera biće prikazana u okviru fashion week calendar-a, jedinog oficijalnog kalendara revija na sve četiri velike nedelje mode (New York, London, Milano, Pariz).

Kolekcija pod imenom Notturno inspirisana je bojama noći i muzikom Frederika Šopena. To što je slavni kompozitor inspirisao Stefana ne treba da čudi pošto je Đoković diplomirao opersko pevanje i klavir.

Ovo je druga Stefanova kolekcija visoke mode nakon što je za prethodnu prikazanu na fashion week-u u Dubaiju dobio nagradu za najboljeg dizajnera visoke mode koju mu je tom prilikom uručio Šeik Al Ali.

Krajem februara naš dizajner će u prvom redu Milanskom fashion week-a okupiti modne znalce, diplomatski kor ali i mnoge javne ličnosti iz kulturnog i javnog života Italije i predstaviće na najbolji mogući način Srbiju i talenat kojim naši ljudi sa lakoćom osvajaju svet.

Foto: S. Đoković/ A. Šćekić /M. Vulević,
Autor: N. Pantelić