„Stavila mi je novac u torbu, bila je tu kad niko nije“ Nakon skandala sa Anom Nikolić, Goga Sekulić stala u njenu odbranu, jedno joj neće zaboraviti

goga sekulic news

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za navodno uznemiravanje, ali i kada je isplivao njen video na kojem se vidi da ima kratere po licu.

Tim povodom se oglasila Anina koleginica i pevačica Goga Sekulić koja je pričala kakav odnos ima sa njom, a kako kaže, ona joj se našla u teškim trenucima.

-Kad sam ja imala neke teške trenutke u životu, iako se nismo družile ona mi se prva javila i ponudila pomoć. To je bilo tačno pre deset godina. Javila mi se i pokazala da ima veliko srce, međutim, svi koji je znaju, znaju da je mnogo dobar drug pre svega. Ona meni tada nije bila bliska prijateljica. Pozvala me je na ručak i stavila mi je novac u torbu. Ja sam htela da joj to vratim, međutim ona mi je rekla da ne dolazi u obzir, da zna u kakvoj sam situaciji. Ja to nikada neću zaboraviti – rekla je Goga za Telegraf i prokomentarisala kako ona gleda na skandal koji danima puni novinske stupce i portale.

Mislim da se diže malo veća buka oko ovoga i da njoj to pravi problem. Devojka ima mnogo hitova iza sebe i uspešnu karijeru. Ne znam da li se našla u nekom problemu poslednjih godina, a očigledno jeste čim joj se dešava sve ovo, šta god da je u pitanju – ja sam tu. Ne znam ko živi sa njom, ali njoj treba da se pomogne – rekla je pevačica i dodala:

– Ako neko krene da pomogne, nije bitno ko je u pitanju, mislim da nije lepo da se kasnije tako završi. Verujem da je žena zaista u problemu, i ne treba niko da iznosi prljav veš, nego da se nađe način da joj se pomogne .

Goga je istakla da joj je žao Aninog deteta jer sve naslove i tekstove o majci lako može da pročita na Internetu.

Detetom treba da se bave bake, ako otac ne može, dok se sve ne sredi. Ja sam uz nju u svakom smislu. Uopšte to ne mora da znači da njoj treba lečenje, možda joj prosto treba da ode na more, da se opusti, da sredi celo telo i organizam – rekla je Goga.

e8aa136e14d4806674839f85c9e3f3c65825c601

NE PROPUSTITE:

Foto: Instagram,
Autor: Grand