STANITE JOJ NA CRTU: Jovana Jeremić se utegla u helanke, pa pokazala KAKO SE VOZE ROLERI: „To moraš da budeš u svom egu, ZA*EBANA ROLERAŠICA“ (VIDEO)

332543617 1363640037764098 129754857987007293 n

Ukoliko ste pomislili da znate dovoljno o Jovani Jeremić, prevarili ste se jer ona iz dana u dan iznova pomera granice kako poslovno tako i privatno otkrivajući nove detalje iz privatnog života.

Poznato je da ataraktiva voditeljka nema mira i svaki dan joj je maksimalno ispunjen, a danas je slobodne trenutke iskoristila kako bi uživala u lepom vremenu i rekreaciji.

Naime, ona se utegla u helanke koje je uparila sa crvenom jaknicom sa nitnama i uputila se na vožnju rolera pored reke, odakle se obratila svojim pratiocima na Instagramu.

huuih

Koliko je vešta u ovoj aktivnosti svdoči činjenica da se snima dok vozi i nesmetano objašnjava zbog čega su joj roleri druga strast.

vgzuiz

Ne postoji veća sloboda nego kada stanem na rolere. Ako želim da me po nečemu u životu pamte pored mog rada i svega što sam ostavila iza sebe, kao vrlo mlada u televizijskom smislu, jesu roleri. To je sinonim za Jovanu Jeremić. Ja sam rolerašica u duši. Dakle, nije samo važno stati na rolere. To moraš da budeš u svom egu, karakteru i u svojoj ličnosti roleraš. Za*ebana rolerašica– obrazložila je Jeremićeva nakon čega je zadovoljno nastavila svoju vožnju.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić