Stan na dva nivoa i fontana sa novcem: U ovom luksuzu živi naša pevačica

zlata petrovic dnevni boravak

Pevačica Zlata Petrović živi u luksuznom dupleksu u Beogradu koji je sama zaradila. Kaže da je sav zarađeni novac uložila u nekretnine, te pored kuće u kojoj živi sa sinom Jovanom poseduje još nekoliko stanova u srpskoj prestonici.

Ekipa Grand redakcije imala je priliku da poseti njen dom u beogradskom naselju Mirijevo koji je opremala sa puno ljubavi i uveri se da je pevačica odlična domaćica.

Zlata petrovic kuca

-Ceo stan je moj kutak, jer sam kao i većina mojih kolega stalno na putu, hotelima i ono što najviše volim jeste moja oaza, moja kućica, moja slobodica. Volim jako kuhinju, dnevnu sobu… Rak sam u horoskopu i volim svoj dom– istakla je Zlata za Grand i pokazala prostrani dnevni boravak u kojem se nalazi komotna bela garnitura na kojoj najčešće odmara.

dnevna soba zlata p

U njenoj kući pretežno dominaraju siva, bela i roze boja, a pevačica priznaje da je sve sama preuredila, te da nekad i pogreši u uređivanju životnog prostora.

Screenshot 2023 05 10 135708

-Često kupim časopise za opremanje prostora, volim da uređujem. Kažu da opremanje prostora predstavlja dušu čoveka koji u njemu živi, tako da vidite i sami, ima svega i svačega u mojoj duši (smeh). Mislim to po opremanju stana može da se prouči-istakla je Zlata, a ono što nam je privuklo pažnju u njenom domu jeste fontana novca koja krasi dnevni boravak.

Screenshot 2023 05 10 150633

Za Grand pevačica je otkrila šta zapravo predstavlja fontana i koliko je korisna, osim što je lepa.

-Uvek ostak dinarčića, sitnog novca stavljamo u fontanu, jer ja prvenstveno hoću da se oslobodim metalnog novca iz tašne, pa ga najčešće tu i ostavljam. Ne pomislim želju, ali svi koristimo taj novac za prodavnicu, znamo da uzmemo iz fontanice. Bogati smo mi ljudi (smeh), ali ne što se tiče novca, već ljubavi– s osmehom je rekla Zlata i dodala da je u opremanju stana vodila računa o svakom detalju.

Posebno mesto u dnevnom boravku zauzimaju i slike njenih unuka, kao i ikone. Kaže da je veoma pobožna i da kraj njih pronalazi svoj mir.

Screenshot 2023 05 10 135934

Omiljeni kutak joj je i kuhinja koja je takođe u beloj nijans. Baš tu nastaju prava čuda, a otkrila je i koji specijalitet najčešće pravi.

Screenshot 2023 05 10 135818

-Ceo život govorim da je hrana koju najviše volim zapravo pasulj, mislim da ću do kraja života to voleti. Mada, nisam neki probirač, najmanje volim meso, ali volim i ribu i salate. Sklona sam gojenju i ako ne pazim, gotovo – priznala je za Grand i otvorila vrata svog garderobera.

Screenshot 2023 05 10 151211

Zlata se najbolje oseća u svetlijim i drečavim bojama, a tamnije izbegava.

-Ako namažem crveni lak znači da sam raspoložena, a ako je neka crna ili braon znači da je došla minus faza. Najviše oblačim belu boju, volim taj odraz čistoće i nevinosti i često se ljudima čini da sam stalno u istim stvarima jer često da nosim belu boju-istakla je Zlata za Grand.

Screenshot 2023 05 10 150918

Pogledajte kako izgleda Zlatin dom u Beogradu.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić