Login/Registracija

“STALI SU U RED ISPRED MENE, NISAM ZNALA ŠTA SE DEŠAVA“ Pevačica ostala ZATEČENA scenom iz kluba

Pevači sa naše estrade doček Nove godine gotovo uvek provedu radno.


Zaduženi za dobru atmosferu i pesmu, najluđu noć završe sa isplaćenom velikom količinom novca i još boljim bakšišem. Ali, neke situacije koje se u tim trenucima dese, ne može da nadmaši nikakva zarada.

Znamo da im se često dešavaju neprijatnosti sa agresivnim, navalentnim i pijanim gostima, ali ima i onih situacija, doduše ređe, zbog kojih pevači vole i rade ovaj posao godinama, a upravo jedna takva dogodila se pevačici Jovani Tipšin.


– Odavno je to bilo, pevala sam doček u jednoj diskoteci u Nemačkoj, precizno u Minhenu. Ja sam pevala celo veče i kada je došao momenat da se odbrojava ja sam na mikrofon krenula standardno “10,9,8,7…“. Čestitala sam na mikforon Novu godinu, a onda su gosti počeli da formiraju red u klubu- rekla je Jovana, i dodala da je u tom trenutku ostala zatečena.


– Oni su se ustvari poređali da bi svi došli pojedinačno da me poljube i čestitaju mi Novu godinu. To je bilo preslatko i ostalo mi u lepom sećanju. Mnogo ljudi je bilo, ali tad nije bilo korone pa smo mogli da se ljubimo i grlimo do mile volje- prisetila se Tipšin sa osmehom.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Pevačica se suočila sa komentarom da je GLUPA, a onda je OVIM SVE IZNENADILAAutor: T. Bogavac