Login/Registracija

ŠTA TI JE SUDBINA! Cakanina ljubavna priča vraća veru u LJUBAV: „Ta rečenica me je držala“

Nakon kraha prvog braka, pevačica Dragica Radosavljević Cakana dugo nije mogla da se oporavi i pronađe novu ljubav, pa je i godinama bila sama. Ali je sudbina vremenom umešala svoje prste i iznenada joj poslala današnjeg supruga Nebojšu, inače advokata, sa kojim je već 25 godina u idiličnom braku. 

Upravo tog slučajnog susreta prisetila se u emisiji „Iz profila“ i istakla da nije ni sanjala da će joj baš on promeniti život. 

– Nešu sam upoznala u periodu kad sam dugo bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila…- rekla je pevačica i otkrila da ga je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

– Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio. U međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazak u Čikago nešto smo se opet našli, tu je bilo moje društvo, ali tu je bio i Nebojša. I u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana – prisetila se pevačica.Ponovni susret sa Nebojšom dao joj je snagu da istraje u Americi, ali i motivaciju i volju da ponovo veruje u ljubav.

Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: „Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš“. Mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica. Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla u Srbiju, otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo. Tako je sve i krenulo. Po povratku iz Čikaga, emocije su kliknule sa obe strane i ljubav koja nam se desila traje i dan danas – istakla je Cakana. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić