Login/Registracija

ŠTA SE DEŠAVA ZVEZDAMA? Bolest ih prikovala za krevet, Darko završio na infuziji (FOTO)

Znamo da trenutno vlada sezona prehlada i gripa, a to se očigledno i te kako odrazilo na zdravlje naših zvezda pa su mnogi ovih dana završili prikovani za krevet, a neki i na infuziji.

Najpre se nažalost, početkom godine pevačica Aleksandra Bursać požalila da je zaražena koronavirusom i na Instagram profilu podelila fotografiju iz kreveta što je zabrinulo njene mnogobrojne fanove.

-Čuvajte se molim vas, odvratno je i ne popušta tako lako- poručila je tada pevačica kojoj su prepisali terapiju te je fanovima otkrila da ne može da prođe dan a da se ne inhalira budući da joj to veoma pomaže.

Nakon Aleksandre sa zdravstvenim problemima se suočila i Dragica Zlatić, dok je Ljuba Perućica svoje pratioce obavestio da danima ne može da skine povišenu telesnu temperaturu kao ni njegova supruga Katarina Kolozeus.

Ljubo, hoćemo preživeti ovo? Ne znam šta je, ali je strašno – rekla je Katarina kada su oboje počeli da kašlju, nakon čega je Ljuba rekao kako se nada najboljem. Oboje su bili vidno bledi i iscrpljeni.

Pevač je kasnije pokazao svojim pratiocima da je završio na inhalaciji.

Da probamo i ovako – napisao je on.

Poslednji u nizu koji se preko Instagram profila oglasio iz postelje i otkrio da se ovih dana ne oseća najbolje je Darko Filipović. Pevač je naime, završio na infuziji koja ga je prikovala za krevet, ali nije otkrio šta je tome prethodilo.

Podsetimo, Darko Filipović kao i njegove mnogobrojne kolege sa estrade nedavno je boravi na egzotičnoj destinaciji, a zanimljiva iskustva sa Tajlanda svakodnevno je delio sa pratiocima preko Instagram profila. Da li su razlike u temperaturi podstakle zdravstvene tegobe ili je po sredi nešto drugo ne znamo, ali mu želimo brz oporavak.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk