Login/Registracija

ŠTA ĆE ĐOLE DA KAŽE? Svi bi da piju kafu sa Vesnom Đogani: „BRUTALNA SI“ (FOTO)

Pevačica Vesna Đogani nedavno se uputila na crnogorsko primorje, poput brojnih kolega gde vredno radi, ali i svaki slobodan trenutak koristi za odmor.

Da se Vesna i njen suprug Đole odlično zabavljaju imali smo prilike da se uverimo putem društvenih mreža, mada niko nije uspeo a da ne zaustavi pogled na pevačicinom zgodnom telu.

Mnogi komentarišu da sa 44 godine izgleda mnogo bolje od većine mlađih koleginica, što je i dokazala novom fotografijom u kupaćem kostimu.

Đoganijeva je pozirala kraj bazena u zelenom bikiniju, a njene duge noge i zategnut stomak pali su u prvi plan te niko nije ostao imun na atraktivnu plavušu.

„Prelepa si Vesna“, „Kao devojčica“, „Ekstra izgledaš“, „Brutalno“ neki su od komplimenata koje je dobila za kratko vreme od objavljivanja fotke, dok mnogima nije jasno kako uspeva da zadrži mladalačku liniju i izgled devojčurka.

Podsetimo, Vesni i Đoletu nedavno se na moru pridružila i Đoletova bivša supruga Slađa Delibašić te su vatrena crnka i atraktivna plavuša bukvalno zapalile društvene mreže i još jednom dokazale da su u sjajnim odnosima.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović