SRUŠILA TEU TAIROVIĆ: Selma Bajrami zamešala kukovima, od njenog plesa i oblina svima zastao dah (VIDEO)

Selma Bajrami 1

Osim što odlično peva i dobro izgleda, pevačica Selma Bajrami talentovana je i za ples koji često pokazuje kako u svojim spotovima, tako i na svirkama.

Tako je sad na jednom od nastupa u Beču, gde i živi, potpuno raspametila publiku plesom na koji niko od prisutnih nije ostao ravnodušan i zbog čega su mnogi prokomentarisali da može slobodno da stane na crtu razigranoj Tei Tairović.

Screenshot 20221128 164714 Instagram 1

Naime, pevačica je tokom nastupa zamešala kukovima, uvijala se u ritmu muzike i neobičnom koreografijom sve ostavila bukvalno bez daha. I žene i muškarce.

Zbog njenih pokreta muškarcima su popadale vilice, a ni žene nisu štedele poglede i hvale zbog seksi plesa 42-godišnje pevačice.

Screenshot 20221128 164732 Instagram

Ovaj snimak postao je viralan na Instagramu, te se komentari hvale i dalje nižu.

„Bila i ostala ženska i po“, „Sa 42 godine ovako pleše, a ove sa 20 i kusur ne umeju da se pomere“, „Može da bude učiteljica novim pevačicama“, „Ispadoše oči ovim muškarcima, a žene pored njih“, „Selma bolja od Tairovićke“, neki su od komentara na Selmin ples koji možete da pogledate u videu.

Podsetimo, nakon razvoda pevačica se preselila u Beč, a nedavno je otkrila zbog čega je nema u medijima.

– Htela da se posvetim sebi u psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba. Ne bih da pričam o tome, ali čisto da objasnim narodu. Ja sam osoba koja uvek se uvek sa nekim razlogom pojavljuje u medijima. U međuvremenu su nastale neke stvari, pa sam odlučila da se povučem i evo, sada sam tu, opet sam tu – istakla je nedavno u jednoj emisiji.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić