Srce Jašara Ahmedovskog osvojila je plavuša neverovatne lepote: Evo ko je pevačeva najveća ljubav (FOTO)

331652512 138277692491742 8719955600509542881 n

Jašar Ahmedovski opravdano važi za jednu od najvećih zvezda širom regiona. Oduvek se trudio da svoje pesme ističe u prvi plan, a detalje iz privatnog života zadrži za sebe.

U tome je i uspeo te se mnogi pitaju ko je žena koja je osvojila srce jednog od najpopularnijih pevača.

U pitanju je Snežana koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom što je danas veoma retko.

0A0A1998

Prelepa plavuša, za koju mogi tvrde da izgleda poput modela, osvojila je pevačevo srce još pre nekoliko decenija.

Ono što će vas sigurno posebno iznenaditi je što njihova romansa traje od davne 1983. godine, a na večnu ljubav zvanično su se zakleli tek pre nešto više od dve decenije.

0A0A2001

Iako mnogi priželjkuju da je vide sa pevačem u javnosti, Jašar je nedavno za Grand otkrio zašto je krije.

-Kada smo bili mlađi ona je non stop bila sa mnom na putovanjima. Izlazili smo, kad ja ne radim non stop smo bili u nekoj diskoteci, u klubu, ma stalno je bila sa mom. Ali jednostavno ona to ne želi više tako da ja ne mogu da je prisilim, kad hoće ona izađe – objasnio je Ahmedovski.

0A0A1999

Podsetimo, Jašar je danas iznenadio publiku kada je saopštio da konačno, nakon četiri decenije organizuje koncert na Tašmajdanu 10juna.

-Dugo sam čekao na ovaj dan i mislim da je sada pravo vreme da se publici odužim za svu podršku koju su mi sve ovo vreme pružali. Biće ovo prilika da se podsetimo na sve hitove koje su voleli i koje i danas vole, ali spremam i druga muzička iznenađenja – sa ponosom je istakao Jašar.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović