Login/Registracija

SPUŠTANJE! Ana otkrila zašto je IZGUBILA 35 KILOGRAMA: „Rekao mi je da izgledam kao kasirka iz Maksija“

Foto: Ana Nikolić – https://www.instagram.com/p/Cj4VArlIply/

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je smršala u inat bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti, jer joj je govorio da debela može da peva samo u marketu! Ana je zsa četiri meseca smršala čak 35 kilograma, pa je sa 93 kilograma spala na 58! Sve to dešavalo se tokom 2020. godine, sada je izjavila šta je bio glavni razlog njene stroge dijete.

– Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka iz „Maksija“. Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa – rekla je Ana u emisiji kod Snežane Dakić na Hajp TV i dodala da nije očekivala od njega da bude tako grub:

– Govorio mi je: „Vidi na šta ličiš!“ Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me „utaba“. E pa ne može!

Foto: Rasta – https://www.instagram.com/p/Cmv-lUVNDTa/

Ana je ispričala i da posle jezivih trenutaka koje je doživela sa Rastom nikada više ne bi mogla da bude sa njim.

– Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako! – rekla je popularna pevačica i dodala da Stefan nije loš čovek, ali da nije za život udvoje.

– Dobar je kao prijatelj, otac, saradnik… Ima super energiju i hiperinteligentan je. Ali nije bio dobar muž.

Pre nego što je uvidela Rastino pravo lice, Nikolićeva se za njega udala 2016. godine. Ona kaže da su se venčali iz velike ljubavi, iz koje se pre pet godina rodila njihova ćerka Tara.

– Naše dete je željeno i voljeno. Kada smo bili na medenom mesecu u Meksiku, rekla sam mu: „Vidi dečko, ako do decembra ne ostanem trudna, idem na vantelesnu oplodnju!“ To je bilo u septembru, a u novembru sam ostala u drugom stanju – rekla je Ana i dodala da je bila presrećna:

– Govorili su mi da nema šanse da prirodnim putem zatrudnim, jer sam u tom momentu imala 36 godina. Ali uspela sam da pobedim medicinu!

Iako planira da podrži ćerku u svemu, Ana ipak ne bi volela da Tara krene njenim i Rastinim stopama.

– Talentovana je za muziku, ali ne bih volela da bude pevačica. Naš posao je fizički težak, iza nas je mnogo neprospavanih noći, spavanje po hotelima… Tako sam živela 25 godina, pa ne želim da moja ćerka prolazi kroz to.

Foto: Instagram Ana Nikolić privatna arhiva,
Autor: A.Dačić