ŠOK OTKRIĆE PEVAČICE: „Ubedila me je da raskinem sa njim, a onda se ona udala za njega!“ (VIDEO)

Jasna Kočijašević dugi niz godina živi u skladnom braku sa svojim suprugom i kolegom Dragoslavom Mihajlovićem, poznatijim kao Kanarinac.

Imajući u vidu da nije lako mešati ljubav i profesiju, zanimalo nas koji je njihov recept za dug i uspešan brak, a ona nam je odgovorila – Jako je važan razgovor. Često do nesuglasica dođe zbog bude nesporazuma. Nešto što je meni logično da uradim nešto, njemu ili bilo kom drugom muškarcu ne mora da bude.

2ae8ef14571ef535155c8c2fce78fe22d891df16

Iako često kažu da svoju srodnu dušu odmah prepoznate, kod Jasne to nije bio slučaj, čak u to vreme, kada je upoznala supruga, upravo je izašla iz duge veze.

Jasna nam je ovom prilikom otkrila i jednu zanimljivost vezanu za svog bivšeg dečka.

– Imala sam veliku turneju tada, a mom bivšem dečku, koga nažalost više nema, sam rekla da može da se viđa sa svima, osim sa jednom osobom. I on se baš sa tom osobom video i meni je to preneto. I to od strane jedne moje jako dobre prijateljice. Bespogovorno sam raskinula, nikakvo ubeđivanje, slučajni susret i to, ništa me nije zanimalo, trebalo je na drugu stranu da pređe. Ta priča se završila tako što se moja prijateljica udala za njega – ispričala je pevačica svoju šokantnu priču.

Ipak, pevačica nije zamerila svojoj prijateljici brak sa bivšim dečkom. Smatra da ih je život usmerio na isti put, pa ovo ne doživljava kao lošu situaciju. Na kraju krajeva, ubrzo je i sama pronašlja ljubav svog života.

Ceo intervju pogledajte OVDE:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković