Login/Registracija

Sofri zbog ovog SKIDAJU KAPU Evo kako umetnik radi na očuvanju identiteta

Otkako se Aleksandar Sofronijević posvetio ozbiljnije produkcijskom radu uspesi se samo nižu, a on je pokazao niz talenata u različitim muzičkim žanrovima. Osim već uhodanih pesama iz folk i popularnog žanra, Sofra se nedavno pohvalio i radu na pesmi za decu, a ovoga puta pohvalio se pesmama u duhovnom stilu.

Sofra je naime producirao album „SRBSKI PRAVOSLAVNI POJCI – Čuvajmo svoje nasleđe“, za koji su snimljeni i spotovi koje objavljuje na svom jutjub kanalu.

-Prvi album divne grupe ljudi je na svim digitalnim servisima. Svake nedelje u 12h imaćemo premijeru svih spotova sa albuma – napisao je Sofra.

Spot za pesmu „To se Gospod uselio u me“ već je objavljen na njegovom kanalu, a u nedelje će predstaviti i sledeću numeru.

Poznati majstor na harmonici predano radi ono u čemu je prepoznatljiv, nastupajući često na mnogim zabavama i koncertima, ali je posvećen i studijskom radu i očuvanju nacionalnog identiteta.

Uprkos brojnim poslovnim obavezama Sofra uspeva da pronađe vreme i za brigu o svom zdravlju.

Pored plivanja i teretane, Sofra je i veliki ljubitelj biciklizma, pa u proleće i leto sa svojim prijateljima obavezno napravi jednu turu po Srbiji, gde sa biciklom obiđe i one najudeljenije predele naše zemlje, a neretko na društvenim mrežama podeli i neki video iz teretane.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić