Login/Registracija

Sofra otkrio da mu nije svejedno kad treba da odgovori jednoj osobi: „Pa šta ja da joj kažem?“ (VIDEO)

Popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević ispričao je u kakvim je odnosima sa svojim učiteljem harmonike, maestrom Ljubišom Pavkovićem, otkrivši da kad god se nađe pred njim, javljaju se posebna osećanja.

677539d3b1ceb70198bf5d7912c11afd8742b59f

-Ljubiša je sada u penziji, moj učitelj. Uvek sam maštao da stanem ispred nekog orkestara, onako kako je on to radio. Ja sam sa njim prijatelj i drago mije što je on došao kod nas da snima – ispričao je Sofra i detaljno opisao kako oseća kada gleda i sluša Pavketa, otkrivši da mu i dalje nije potpuno svejedno.

LJUBISA PAVKOVIC AKADEMIJA RADOJKA

-Nije to trema, to je samo jedna velika ljubav i poštovanje. Skoro je Ljubiša Pavković bio kod nas i snimao solo na harmonici. Ja sam uživao da ga snimam, a nisam mogao da verujem kada me je Pavke upitao: „Jel’ dobro?“ Pa šta ja da mu kažem, on je mene učio. Živim svoj san. Radim nešto o čemu sam maštao. Sanjao sam o tome da te ljude samo vidim uživo, a kamoli još sada kada ih dočekujem kod mene u studiju, i da im još sutra izdam muziku i zvučni zapis. Mislim da je moj studio došao u pravo vreme, i da je to drugi deo moje karijere – priznao je Sofra.

BONUS VIDEO: Aleksandar Sofornijević svira klavir

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić