Login/Registracija

Sofra otišao u Italiju BEZ HARMONIKE pa napravio srpsku ŽURKU, a evo KO MU PRAVI DRUŠTVO (VIDEO)

Muzičar Aleksandar Sofronijević provodi odmor na Južnom Tirolu u Italiji, gde uživa sa prijateljima u zimskim sportovima. Slobodno vreme je sjajna prilika da se Sofra malo i razonodi, a gde je zabava, tu je uvek i pesma. Pokazalo se i po ko zna koji put da pravi narodnjak uvek napravi sjajni štimung, bilo u restoranu ili u kombiju, što odlično znaju i harmonikaš i njegovo društvo.

Foto: Prinstscreen Instagram sofonacc

Sofra je sa ekipom posle uspešnog spusta dobio od domaćina na ski stazi vino da se nazdravi, a vesela atmosfera nastavljena je i na putu do hotela u kojem su odseli, u mestu Santa Kristina Valgardena.

-Takni me takni, polako se primakni – pevao je Sofra sa prijateljima na snimku koji prave žurke koja se odvija ni manje ni više nego u kolima.

Harmonikaš je na svom Instagram storiju podelio nekoliko videa u kojem se vide njegovi potezi na skijama, a prethodno je morao da napravi i par selfija sa obožavateljkama na koje je neočekivano naišao u ovoj oblasti severne Italije.

U veselom društvu na stazi bilo je i devojaka, ali je ostalo nepoznanica da li je tu i nova Sofrina devojka, o čemu je muzičar nedavno govorio.

-Zvali su me, pa šta sada ako imam devojku? Nisam rekao da je doktorka, ali je istina da imam devojku- rekao je nedavno Sofronijević za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen sofronacc,
Autor: A.Dačić