Login/Registracija

Sofija i Luka OTKRILI kada će se čuti svadbena zvona: „Nadam se da nam više ništa neće POREMETITI PLANOVE“

Pre dve godine popularnoj manekenki Sofiji Milošević, fudbaler Luka Jović priredio je romantičnu veridbu na Kapriju. U međuvremenu su se dva puta ostvarili u ulozi roditelja, a svi se i dalje pitaju zašto se par do sada nije venčao.

-To je jako duga priča. Kada smo prvi put krenuli sa planovima za venčanje, desila nam se svetska pandemija, tako da zaista nismo želeli da rizikujemo i bilo koga izlažemo potencijalno opasnoj situaciji. Nakon toga dogodila se druga trudnoća pa smo sve morali da pomerimo za još neko vreme, ali evo nadamo se stvarno da nam više ništa neće „poremetiti“ planove i da ćemo se venčati na proleće- objasnila je atraktivna manekenka.

Kako fudbaleri veoma često menjaju ne samo gradove već i države, potpuno je logično da ga njegova draga prati gde god da pođe te su se nakon tri godine života u Madridu nedavno preselili u Firencu.

-Nakon dugo, dugo traženja i života u hotelu knačno smo pronašli ovde kuću koja nam odgovara i nedavno se uselili u nju. Prilikom odabira mesta za život važno nam je bilo da kuća ima dosta prirodnog svetla i dvorište. I dalje smo u procesu njenog sređivanja, tak da su nam pune ruke posla- ispričala je Sofja, koja ne krije da bi nakon Alekseja i Luke volela da se ostvari i kao majka jedne devojčice.

-Kada sam drugi put ostala u drugom stanju, bila sam ubeđena da nosim žensko dete. Volela bih iskreno da u budućnosti postanem mama jedne devojčice, jer mislim da je dosta trojica dečaka u jednoj kući- priznala je za „Gloriju“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović