Login/Registracija

Snimak oborio TikTok! Rada Manojlović zavrckala kao nikad do sad: „Nema pevanja bez falša i skakanja k’o na federima u isto vreme“ (VIDEO)

rada manojlovic igra

Pevačica Rada Manojlović ne prestaje da oduševljava svoje pratioce na nastupima i društvenim mrežama, a sad je to učinila snimcima sa jedne proslave u Bogatiću na kojoj se opustila kao nikad do sad.

Pevačicu je poneo ritam dok je pevala hit „Plitak potok“ Biljane Jevtić i za Dan žena priredila perfomans koji će se dugo prepričavati.

-Snimak koji je oborio TikTok. Nema pevanja bez falša i skakanja k’o na federima u isto vreme, ali poneo me narod, šta da radim…Bitno da je veselo- poručila je Rada uz hit snimak koji je naišao na oduševljenje i mnogobrojne komentare da je carica nad caricama i da bolje nema.

Nakon toga pevačica je uzela maramicu u ruke i po starom srpskom običaju, oplela kolce i zapevala pesmu „Joj, Rado, joj Radmila“.

Pogledajte kako se Rada opustila i prepustila zvucima dobre narodne muzike.

Rada je nedavno promenila svoj tim i za menadžera uzela sestru Mariju. Nedavno se pohvalila da je posla nikad više i u šali najavila da će raditi dok svi „ne popadaju“.

Zbog promene u menedžeringu mnogi su pomislili da se povlači sa javne scene, a pevačica je sve to demantovala.

 Samo da razjasnimo neke novinske natpise, ne povlačim se sa estrade (to ni mrtva), taman posla. Nastupa imam i previše, samo se povlačim iz medija (kao da me je do sada pa i bilo). U jednu vrstu medijske ilegale zato što nove pesme moraju da dođu na velika vrata, i zato ću njima prepustiti da govore umesto mene– jasna je bila Rada u objavi na društvenim mrežama.

c75e4bf5b3bd775fc55fd9c93b94bdccad637f11

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić