Login/Registracija

Snežana Dakić nije pustila ćerku u Mikinu školu: „Svi ti njegovi postupci su krajnje poremećeni“

Voditeljka Snežana Dakić gostovala je u jutarnjem programnu gde je govorila o temi koja ovih dana žestoko potresa region, a reč je o slučaju Miroslava Aleksića kojeg je nekoliko devojaka koje su pohađale njegovu školu glume optužilo da ih je silovao i seksualno uznemiravao.

Snežana je tom prilikom priznala da nije htela da upiše svoju čerku kod Mike na časove, jer je čula kakve metode Mika primenjuje na svojim časovima.

Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, što se i znalo. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja dete nisam dala u tu školu i to je dobro – rekla je Snežana i dodala:

– Svi ti njegovi postupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje – objasnila je voditeljka u „Novom jutru“.

POGLEDAJTE I:

Snežana Dakić otkrila zašto joj je propao brak pa se dotakla našeg mentaliteta: Patimo da se dobro obučemo! (VIDEO)

Snežana Dakić uzdrmala javnost novom izjavom: „Niti sam imala moćnog oca, niti su me protežirali muškarci“

Foto: Z. K. Munja/ Youtube printscreen,
Autor: D. Bukovčić