Login/Registracija

Sneki i dalje ima NAJSKUPLJE NOGE NA ESTRADI, a sada otkrila šta se dešava sa OSIGURANJEM

Iako godinama nije snimila novu pesmu, Snežana Babić Sneki, je i dalje podjednako atkutelna i interesantna medijima pa se može reći da njoj nove pesme nisu preduslov za gostovanja i nastupe.

– Ja imam fantastičan odnos sa kolegama, a obzirom da trajem preko trideset godina to mi je veliki kompliment zato što sam jedan od retkih pevača na estradi koji ne zavisi od nove pesme i to je potvrda za sve što sam radila ovih decenija- ispričala je pevačica za Grand News.


Osim vanvremenskim hitovima, može se pohvaliti i lepotom i energijom koja traje. Pooznato je da se javne ličnosti, kroz posao, susreću sa sujetom, ali Sneki nema tih problema.

– Svaki posao ima svoje breme, ali  ja imam svoj mikkrosvet. Interesuje me ono što ja radim da uradim maksimalno dobro i profesionalno, a kako će to neko drugi prokomentarisati pa…- jasna je bila pevačica.


Ono što je neosporno je da dolaze nove nade, ali će Sneki po svojim nogama ostati prepoznatljiva i još uvek se nije pojavila njena naslednica, a sada je otkrila i da li još uvek redovno plaća osiguranje za najatraktivniji deo tela.

– Ah, šta ću, mora se– kroz smeh je odgovorila ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić