Login/Registracija

SLUČAJNO otpevala sve Silvanine pesme u filmu: “Nije kome je rečeno nego kome je suđeno!“

Pevačica koja u filmu “Toma“ izvodi numere pokojne muzičke legende Silvane Armenulić, Suzana Branković, otkriva da je ovaj angažman prvobitno namenjen drugoj pevačici.

25d3c7f588b83e0a08231fdd6ba0a78b75cade66

– Iskreno postoji puno anegdota vezano za taj trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo ja sam neko ko peva pop muziku pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme ali se nažalost razbolela– počinje priču Suzana.

Scene u kojima Toma i Silvana pevaju zajedno trebalo je hitno da se snime a kako Željko nije imao alternativu, pozao je svoju koleginicu da priskoči u pomoć.

Rekao mi je danas za sutra da snimim samo te dve pesme pa će devojka kad ozdravi da nastavi. To se dešavalo u sred korone prošle godine ja sam bila kod roditelja u Zaječaru ali sam imala studijsku opremu kod sebe. Snimila sam “Noćas mi srce pati“ i poslala mu uveče, a sutradan mi je javio da je bio šokiran jer nije mogao da pronađe razliku između originala i moje verzije- otkriva pevačica i dodaje da je i sama bila iznenađena jer joj opus Silvaninih pesama do tada nije bio blizak.

15cc7a3c74ac474b42dd2bba4bd3676f4fb1caa1

Kada je Željko ljudima na setu pustio Suzanine snimke odluka je pala da pevačica ostane da snima sve preostale numere- Niko nije mogao da veruje da je to moj glas, svi su bili iznenađeni. Što se kaže “Nije kome je rečeno nego kome je suđeno“. A što se tiče pesme “Ponoć“ mislim da će ostati među evergrin hitovima. Evo za samo dve nedelje ima skoro tri miliona pregleda i već se naručuje po kafanama- ispričala je Suzana u Grand magazinu.

c93c1a53aa3a5e2678e090b6f0af774fe9d5197a

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac