Login/Registracija

SLOBODNA SAM KAO PTICA: Sandra Afrika nema sreće u ljubavi zato kupuje jahtu

Sandra Afrika dosta novca ulaže u svoju karijeru, a kako kaže, kvalitetne pesme koštaju mnogo. Ipak, to za nju nije problem, jer je jedna od najplaćenijih pevačica u Srbiji i jedna od najangažovanijih.

Kako i sama kaže, njene tezge nisu nimalo jeftine, ali ona dobro zarađuje.

Mislim da se ima dovoljno para za sve. Mislim da je pevanje postalo jako skup hobi. Treba se imati para za ovo. Ova pesma me je stvarno koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu. Neću da budem uopšte skromna, to je tako – kaže Sandra i otkriva da li je nekad plakala zbog ljubavi, kao i da li je istina da se udala.

To je normalno. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vreme više ne plačem. Video si da sam se udala. Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Stavljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vreme za to – otkriva pevačica i otkriva da planira da sebe počasti novom luksuznom jahtom.

Ova jahta se prodaje, pa će se dodati za neku skuplju – rekla je Afrika.

Ona je prokomentarisala i da li je nekada patila u ljubavi.

Često mi se dešavalo da mi bivši postanu budući. Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Retard je retard. Takav ne postoji, ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto ne znam, ali nije – rekla je Sandra u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.

Foto: D. Bukovčić,
Autor: B. Stuparušić