Login/Registracija

Sloba Radanović gurao auto nasred puta: Pomogao ljudima u nevolji i pokazao kakav je čovek, Jelena sve objavila: „Ako postoji veći car neka se javi“ (FOTO)

sloba radanovic nnk

Uprkos negativnim komentarima nakon učešća Slobe Radanovića u rijalitiju, pevač je uvek imao i armiju fanova koja ga je uvek podržavala, a u poslednje vreme je jasno i zbog čega.

Naime, Sloba je nakon rijalitija odlučio da stavi tačku na taj period života i fokusira se na muziku i uzdizanje sebe u čemu je i uspeo s obzirom da van scene uživa u porodičnom životu.

sloba radanovic porodica 1

Njegova supruga Jelena, sada je pokazala kako je Radanović sasvim normalan čovek velikog srca koji je sinoć pomogao ljudima kojima se pokvario auto na putu.

Screenshot 20230822 083454

Radanović je zasukao rukave i gurao kola, te je ljudima sve vreme bio na raspolaganju.

Ako postoji veći car od mog muža nek se javi… – napisala je u opisu objave Jelena.

Radanović je nedavno otkrio i kako se snalazi u ulozi oca.
– Nije teško, navikao sam, kao da mi je peto dete. Sve redom radim, Jelena mi kaže da sam kao majka. Ne bi se plašila da ga ostavi samog sa mnom na godinu dana – rekao je kroz smeh Sloba i dodao:
-Pričest i približavanje vere sinu mi je nešto najbitnije. Kada spoznaš veru na pravi način, sve u životu ide mnogo lakše. Sve teške trenutke bolje podnosiš, a u onim najlepšim kada misliš da si se vinuo u nebesa, ostaneš na zemlji. Dovede te u pravi red
 – iskren je folk pevač.

BONUS VIDEO- Padovi poznatih:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.