Login/Registracija

Slika Željka Šašića sa ćerkom topi srca: Posle svađe i skandala otac ponovo sa naslednicom (FOTO)

Iako se u medijima spekulisalo da Željko Šašić nije u dobrim o dnosima sa ćerkom Sofijom, pevač je sada podelio dokaz da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

Pevač je na svojim društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju, a istraživanjem njegovog porfila videli smo da to nije jedina slika, i da su oni već duži vremenski period u odličnim odnosima.

Njih dvoje su nedavno bili i na zajedničkom putovanju u Duabiu, i sa odmora su delili slike i snimke koji su obradovali njihove pratioce.

Željko je u medijima otvoreno govorio o odnosu sa ćerkom Sofijom, ali i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom.

– Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo – izjavio je Željko svojeremeno za domaće medije.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/zeljkosasiscofficial,
Autor: A.Milinković