Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Pevačeva naslednica podelila SREĆNE VESTI

Pevač Željko Joksimović, kao i njegova porodica danas imaju poseban razlog za slavlje budući da je njegova naslednica iz prvog braka Mina diplomirala.

Da genima Joksimovića teče ljubav prema muzici još jednom je potvrdila Mina koja je završila Muzičku akademiju i odmah se pohvalila pratiocima na društvenim mrežama.

– DIPLOMIRALA!  Diplomirani muzičar. Idemo dalje- napisala je Željkova ćerka koja je osim oca učinila ponosnim i sve ljubitelje pevačeve muzike koji se nadaju da će jednoga dana biti uspešna kao i on.

Kao i poput svakog studenta, nakon nekoliko godina napornog truda i učenja Mina se fotografisala sa indeksom i cvećem koje je dočekalo kao iznenađenje i izazvala lavinu komentara.

„Srećno od sad, uzbrdo brza bila!“, „Blago tvojim roditeljima“, „Čestitke i tebi i roditeljima, sigurno su ponosni“, „Slavlje može da počne“, „Jedna uspešna mlada dama, ne pada iver daleko od klade“, samo su neki od komplimenata.

Iako je jedna od atraktivnijih devojaka i izuzetno popularna na Instagramu, Mina je poslednjih godina bila fokusirana isključivo na učenje, a čini se da njenih pet minuta tek dolazi.

– Imam mnogo kolokvijuma u januaru, ostalo mi je još par meseci da završim fakultet i to mi je sada prioritet. Radim na mnogim pesmama kod kuće, ali ako bih jednu sada objavila, omelo bi me u učenju. Nigde ne žurim- istakal je pre samo nekoliko meseci.

Podsetimo, Željko Joksimović je preko jedne decenije u braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima troje dece, dok iz prvog braka ima ćerku Minu koja je izrasla u pravu lepoticu.  

POGLEDAJTE I

Jovana Joksimovć PRIZNALA: „Željko je bio ČUDAN I AROGANTAN, na kraju smo sve prevazišli“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović