Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE: Pevačica uputila sestri EMOTIVNU poruku (FOTO)

U porodici folk zvezde Lepe Brene uvek ima razloga za slavlje, a danas se lepim povodom oglasila na društvenim mrežama i uputila emotivnu poruku sestri Faketi kojoj je danas rođendan.

– Srećan rođendan moja lepa sestro – napisala je pevačica koja je podelila nekoliko zajedničkih fotografija sa Farom.

Brena je oduvek isticala da je mnogo vezana za brata i sestru, a s obziroma na to da je godinama imala dosta obaveza nije imala onoliko vremena koliko želi da provodi sa njima. 

Međutim danas svaki trenutak koristi kako bi uživala sa najmilijima, a nedavno se prisetila svog detinjstva:

……

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović . Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – ispričala je Brena.

Nedavno je pevačicin rođeni brat oženio sina, pa je organizivana velika svadba.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da se najmlađi sin Brene i Bobe, Viktor verio. On se nakon toga oglasio na mrežama i demantovao tu vest. 

Pročitajte još:

Rođeni brat Lepe Brene OŽENIO SINA: Porodica na OKUPU, pevačica izgrmela u ODELU

Lepa Brena dobila JOŠ JEDNU U NIZU PRESTIŽNIH NAGRADA za doprinos narodnoj muzici

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković