Login/Registracija

Slavlje u domu Jovane Pajić, Marija Šerifović podelila radosne vesti: „Biću tu šta god ti treba“

Pevačica Jovana Pajić danas ima i više nego dobar razlog za slavlje, a ponoć je dočekala u društvu svojih mnogobrojnih prijatelja.

Bivša supruga Saleta Tropika danas je napunila trideset četiri godine, a među prvima čestitku joj je preko svog Instagram profila uputila jedna od najboljih prijateljica Marija Šerifović.

Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa. Želim ti da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja, biću tu kada treba, ma šta god da treba. Živa bila – napisala je Marija na svom Instagram profilu i podelila delić atmosfere sa proslave.

Pevačica i njeni prijatelji veselili su se uz bogatu trpezu u jednom prestoničkom restoranu uz najveće domaće hitove Ane Bekute, Džeja Ramadanovskog i ostale estradne zvezde.

U jednom trenutku mikrofona se latila i Marija Šerifović i otpevala svoj veliki hit „Ti mi uvek trebaš“ , a tokom cele večeri vladala je sjajna atmosfera.

Tačno u ponoć izneta je slavljenička torta, a onda je veselje moglo da se nastavi do ranih jutranjih časova.

Podsetimo, početkom prethodne godine Jovana Pajić i njen suprug Sale Tropiko stavili su tačku na dugogodišnji brak iz koga imaju dve ćerka.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk